Godis / Sockerfritt

Vi vet alla att godis med eget tryck som er logo eller text har en dragningskraft på dom flesta. Här hittar du godis för dom flesta tillfällen och smaker. Några exempel på vad vi kan erbjuda är den klassiska tablettasken, twistade karameller eller en kexchoklad med helt egen design? Bara det bästa är gott nog för oss och våra kunder. Godis uppskattas av dom flesta och passar i alla sammanhang. Dessutom är allt vårat godis tillverkat med mycket god kvalité.

Till Jul och Påsk har vi förutom vårt standardsortiment en katalog med endast Jul och Påsk godis, gott va?

Tablettaskar

Tablettaskar med tryck gör bra reklam för ditt företag. Tablettaskar har stora och bra exponeringsytor för ert budskap. Vi tar fram tablettaskar med reklam helt enligt ditt önskemål och vi trycker givetvis både bilder och texter. Tablettaskar är en av våra mest populära produkter när man använder reklamgodis som budskapsbärare.

Choklad

När du vill bjuda på ditt varumärke! Chokladbitar med reklamtryck eller chokladaskar med din logo, här finns det! Se Karamellos sortiment av choklad där vi kan trycka ditt budskap direkt på omslagspappret eller asken. Profilerad choklad används fördelaktigt i din marknadsföring. Choklad är lyxigt och otroligt uppskattat reklamgodis!

Kolor

Sveriges godaste reklamkolor! Våra kolor med reklamtryck är tillverkade i Sverige och håller högsta kvalité. Vi tvistar dem i cellofan tryckt med vattenbaserade färger för minsta möjliga miljöpåverkan. Gör som många andra framgångsrika företag – bjud på ert varumärke!

Karameller

Reklamkarameller med din logga är en perfekt och uppskattad profilprodukt! Reklamgodis förstärker ert tryckta budskap med hjälp av stimulans av ytterligare ett av våra sinnen – nämligen smaksinnet! Smaksinnet kommer att förstärka budskapet du just förmedlat på pappret runt karamellen.

Klubbor

Inte bara ordföranden ska ha en klubba! Vi har reklamklubbor i flera olika storlekar, modeller och smaker som vi levererar med ditt eget tryck. Reklamgodis är kostnadseffektiva profilprodukter som de flesta personer verkligen uppskattar att få.

Godispåsar

Vi levererar din helt egen godispåse med reklamtryck! Godispåsar med tryck finns i flera olika storlekar, små godispåsar som stora och kan fyllas med flera olika sorters innehåll och figurer som kan anspela på just ert verksamhetsområde. Reklampåsarna fungerar bra vid DM-utskick eller som giveaway på en mässa eller event. Alla gillar ju att få en godispåse med mässgodis eller eventgodis!

Tuggummi

Reklamtuggummi som gör din tandläkare glad! Vårt reklamtuggummi är inte bara sockerfritt utan det innehåller även xylitol. Våra reklamtuggummin har en utmärkt tryckyta där vi trycker ditt budskap i 4-färg. Välj reklamtuggummi när du vill bjuda på något som är friskt och fräscht!

Flowpack

Vi flowpackar godbitarna så att ni får er logotyp på varje förpackning. Mentos och chokladlakrits är omtyckta och populära produkter som är perfekt för varumärkesprofilering.

Kakor

Gör som många andra framgångsrika företag – satsa på att ge bort en helt unik profilprodukt i form av kakor med din egen reklam på. Kakan blir extra god till kaffet när du samtidigt kan göra reklam för ditt företag. Vi har givetvis pepparkakor men även ett brett utbud av andra kakor.

Burkar / Dosor

Här finns produkter för dig som vill glänsa lite extra med ditt varumärke! Sätt din logotyp och budskap på antingen lyxiga burkar med massor av olika gott att fylla de med. Eller varför inte vara lite lekfull och sätt din prägel på våra hockeypuckar med samma klassiska innehåll som våra tablettaskar och lite till.

Snacks

Här i vår snacksavdelning hittar du chips och snacks av kända varumärken och nötter av olika slag. Med flera olika förpackningar ges du möjligheten att profilera ditt företag på bästa tänkbara sätt!

Mint

Under denna kategori finner ni produkter som håller både mun och ert företag fräscht. Perfekta produkter att ha i fickan när det ska minglas, kanske även blir en snackis när er logotyp är tryckt på en Clic Clac.

Expressprodukter

Snabbast på reklamgodis! Flera av våra bästsäljare kan vi expressleverera i små kvantiteter med ert eget unika reklambudskap. Här finner du tablettaskar, chokladbitar, godispåsar och klubbor.

Förpackningar

Vi har mängder av olika förpackningslösningar som hjälper er att profilera ert företag på bästa sätt. Skulle ni ha en idé som ni vill få hjälp med att förverkliga så har ni kommit till rätt leverantör. Vi har hjälpt mängder av företag att ta fram specialförpackningar till produktlanseringar eller kampanjer. Kontakta oss så guidar vi dig till från idé till slutprodukt!

Brevutskick

Brevutskick är ett enkelt sätt att överraska medarbetare, kunder eller hemma-jobbare med något gott! Vad sägs om en Moviebox till filmfantasten? En mix av Sveriges mest sålda godis till lördagsmyset? Eller en Hälsobox som både gör och smakar gott? Vi har något för alla smaker och tillfällen.

Kontakta oss