ProfilHotells
Halmstad Plaza

2023/24 ingår vi i planerna att få Halmstad Plaza till ett nöjeshotell i Halmstad och vi kör stor del av underhållningen till  företagsevent, after work m.m. Vi kommer även att producera Julshowen runt alla julbord Halmstad Plaza har 2023 samt även Nyårs eventet. Med start under första kvartalet 2024 så är där inplanerat flera stora arrangemang som kommer släppas slutet på 2023 alt början 2024. Detta samarbete är något vi är jättestolta över, och att vi kan vara med och påverka Profil Hotell att verkligen bli ett nöjeshotell i Halmstad.


HOTELL TYLÖSAND
HALMSTAD

Under mer än 10 år har Christof förgyllt både restaurang, företagsspelningar, afterbeach m.m på detta otroligt fina hotell.

HOTELL MÅRTENSSON HALMSTAD

Här spelade Christof under flera afterwork samt tog hand om musiken under hela december 2022 med att skapa en show för gästerna under julborden, blev en succé.

SKI LODGE
ENGELBERG SCHWEIZ

Här spelade Christof under 1 hel vecka 2022 på afterwork - Blev otroligt lyckat och fullt ös.

BY RYDÉNS
GNOSJÖ

För Rydéns spelade Christof under en studentfest 2022 och det blev mer än fullt ös, alla var super-nöjda och inte minst studenten själv som fick se alla sina kompisar dansa och sjunga sent in på nattens timmar.

ENGELEN
STOCKHOLM

På denna klassiska mark har Christof spelat flera gånger med sitt dåvarande coverband, faktiskt så ofta att han ett tag bodde på vinden.

CHAMBRE NEUF
CHARMONIX FRANKRIKE

Återigen ett klassisk ställe men i Frankrike, här spelade Christof flertalet gånger på afterski med Coverbandet No Limits med Thern Pettersson i spetsen

GYLLENE TIDER
HALMSTAD

Till Gyllene tiders turné 2019 så fick Christof det ärofyllda uppdraget av Per Gessle att vara förband på Ullevi (50.000 åskådare) vilket även mynnade ut i ännu en spelning på Brottet i Halmstad (20.000 åskådare) 

PUMA
HELSINGBORG

Här fick Christof spela för hela Pumas personal på deras Julfest, de var jättenöjda och det blev riktigt härligt ös den kvällen.

VINYL
HALMSTAD

Här har Christof spelat otaliga kvällar med ett enorm röj och fullt hus. Ett ställe där verkligen klackarna når taket.

HALLANDSTRAFIKEN
HALMSTAD

Här gjorde Christof en riktigt rolig och annorlunda sak, han satt på bussarna ut till konserterna på Tylösand och spelade just den artistens låtar som sedan skulle uppträda på scen under kvällen. Som
sagt en annorlunda men otroligt uppskattat inslag.

SANDÉNS GOLV
HELSINGBORG

Här spelade Christof på hela företagets Julfest 2022 på Hotell SeeU i Helsingborg, Här körde vi ALL IN med ljud och ljus och det blev en fest som aldrig ville ta slut, full fart från början till slut, och det var knappt vi hann att klämma in ett musikquiz under efterrätten då alla ville dansa järnet.

HARRYS
HALMSTAD

Här har Christof spelat många gånger på afterwork, ett ställe med stil och klass.

KANTEN
HUNNEBOSTRAND

Christof fick verkligen stället att gunga, så pass att diskjockeyn valde att vänta med sitt uppträde, folk sjöng och dansade och skrek in Christof gång på gång. Otroligt bra tryck och riktigt rolig spelning.

BREMERS
SMÖGEN

Här spelade Christof i Juni vid skolavslutningen och fick verkligen studenterna att både sjunga med och dansa till ett rejält tryck.

KRALL
ENTERTAINMENT

Här har Christof fått många fina uppdrag , allt ifrån spelningar på Sparbanken i Lidköping till spelningar med Mariette och Jessica Andersson.

LV6
HALMSTAD

Christof spelade för Lv6 yrkesmilitärer under deras bankett, det blev så lyckat att Christof nu fått ännu mer spelningar av LV6 i form att att spela under Militära VM i 5-kamp i Augusti 2023

VEDUM KÖK & BAD
VEDUM

Christof spelade för Vedums personal under deras kickoff 2022, det var fullt drag och alla var nöjda, så nöjda att de ordnade ännu en kickoff där de ville att Christof skulle spela igen som sedan resulterade i en 3:e spelning - Snacka om nöjda. - Allt detta tack var Krall Entertainment

P4 HALLAND
HALMSTAD

Här har Christof gjort olika uppdrag som uppesittarkväll inför julafton där han underhållit med sin musik.

KRÖGERS
KALMAR

Sommaren 2022 så spelade Christof på Krögers ett flertal gånger till publikens stora nöje, det blev härligt drag och med ljumna sommarvindar så kan det inte bli annat än succé.

FILM & LIVE IN SWEDEN
STOCKHOLM

Five har gett Christof flera uppdra till olika företagsevent och är en flitig bokare till Christof.