HOS OSS KAN DU KÄNNA DIG TRYGG!


FÖRETAGET

Vi är ett profil/tryck företag i Sverige och har tillsammans över 37 års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå.

Med 100.000-tals produkter med allt från trycksaker, dekor, storbild, skyltar, yrkeskläder, sportkläder, profilkläder, give aways, godis till glas och skålar så har vi ett av marknadens största sortiment.

Vi har något för alla företag och alla tillfällen!


VIKTIGT FÖR OSS

LEVERANS
Slutförande och leverans är något vi ska vara ledande på inom vårt kundområde. Du som kund ska få en förstklassig leverans och slutprodukt enligt överenskommen tidsram.

SERVICE
Vår service till dig som kund ska ha en hög lägsta nivå och vi prioriterar dina önskemål och förfrågningar. Så snart som möjligt efter initial kontakt ska du få skiss, offert eller önskat svar från oss. Löpande kommunikation är en stolthet.

KVALITÉ
Vårt motto är att alltid leverera kvalitativa produkter och tjänster som håller måtten för ett långvarigt användande. Samtliga produkter eller tjänster ska hålla vår höga kvalitetsnivå.

PRISVÄRT
Prisvärt för oss är produkter och tjänster som håller vårt kvalitativa signum. Prisvärt är också ett pris som inkluderar inte bara produkten eller tjänsten utan även allt de unika runt omkring i vår verksamhet som vi erbjuder våra kunder.


FLEXIBILITET


Vår bredd och flexibilitet! - Er tillgång!

Vår bredd är exceptionell. Idag servar vi våra kunder med allt de behöver inom trycksaker, arbetskläder och profilreklam! Vi har inga begränsningar, och med stor mängd kvalitetspartners så ordnar vi allt ni behöver när ni behöver det.

Kontakta oss på 035-400 33 eller offert@jeppssonevent.se